Ruta enogastronòmica: Vinyes i Arrossars de Pals

FEM UNA PASSEJADA, ENTRE GLOP I QUEIXALADA!

Aquest 2021 neix una nova activitat de la mà de tres empordaneses, tres expertes que han posat totes les seves il·lusions per oferir una completíssima experiència enogastronòmica a tres bandes.

Sandra Bisbe i Lluís, Guia Acreditada del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter; Iolanda Bustos, xef experta en cuina botànica i productes de l’Empordà; i Anna Pérez Cansell, copropietària, sommelier i elaboradora vinícola del Mas Geli.

Sempre seguint la seva línia d’activitats a l’aire lliure, gaudint de la natura, sense presses i amb grups reduïts, creen l’experiència “Passejada enogastronòmica. Arrossars i vinyes de Pals”. El marc, com era de suposar, el seu estimat Empordà. L’espai escollit: les vinyes i els arrossars de Pals entorn al Celler Mas Geli, un espai encantador envoltat de vinyes verdes tocades per unes esplèndides postes de sol.

El projecte no podia ser més engrescador doncs cada una aporta allò que l’apassiona.

La Sandra aporta la seva mirada particular del paisatge. A través de l’observació entendreu com es va formar la plana al·luvial del Baix Empordà, el perquè dels arrossars, el procés del cultiu de l’arròs, la història d’aquest cultiu i la seva gent.

La Iolanda aporta la seva sensibilitat culinària on les flors i la natura hi tenen un paper molt important. En aquesta ocasió, però, serà l’arròs de Pals el principal protagonista. La nostra xef ens obsequiarà amb un tastet variat de plats d’arròs, ens explicarà les diferents varietats que es cultiven a Pals i la cultura gastronòmica de l’arròs a l’Empordà.

I com no podia ser d’altra manera, l’Anna i el seu germà Lluís, faran d’amfitrions al Celler Mas Geli explicant-nos el seu projecte vitivinícola i maridant amb encert cada un dels plats amb vins propis creats mitjançant l’agricultura ecològica.

L’activitat que es durà a terme cada dimarts de l’1 juny al 12 d’octubre a la tarda a Mas Geli. Just quan cau el sol i la llum ataronjada comença a il·luminar els arrossars, serem rebuts per aquestes tres ambaixadores i emprendrem un passeig guiat d’una horeta amb la Sandra i gaudir de l’espectacle visual que ofereixen els camps inundats. El recorregut ens portarà de nou a Mas Geli on en esperan la Iolanda i l’Anna per posar en boca tot allò vist en ruta. Entre glop i queixalada, seguirem amatents les explicacions de xef i sommelier, contemplant asseguts la magnífica posta de sol. L’activitat té una durada aproximada de dues hores i mitja.

És una experiència adaptada a tots els públics, des dels més petits als més canins (aquests últims lligats), adaptant la beguda i el preu a cadascun d’ells.

Podeu enviar la vostra consulta a través del formulari següent.

From $ 65
per Connexió
From $ 50
per nen
From $ 28
per infant
From $ 0
per Grup

Dades del viatge

CONTACTE
Translate »