Pack Regal: Passejada enogastronòmica. Arrossars i vinyes de Pals

Pack Regal:

FEM UNA PASSEJADA, ENTRE GLOP I QUEIXALADA!

Vols regalar una experiència especial a algú especial? No t’ho pensis més! Els vostres convidats son els nostres convidats, els cuidarem moltíssim!

Just quan cau el sol i la llum ataronjada comença a il·luminar els arrossars, sereu rebuts per tres ambaixadores, tres expertes que han posat totes les seves il·lusions per oferir una completíssima experiència enogastronòmica a tres bandes. Emprendreu un passeig guiat d’una horeta amb la Sandra per gaudir de l’espectacle visual que ofereixen els camps d’arrossars inundats. El recorregut ens portarà de nou a Mas Geli on en esperan la Iolanda i l’Anna per posar en boca tot allò vist en ruta. És tracta d’un sopar en tota regla, en el que l’arròs, el vi i la flora de Pals en seran els protagonistes. Entre glop i queixalada, seguirem amatents a les explicacions d’aquestes tres empordaneses, envoltats de vinyes verdes banyades per una magnífica posta de sol.

Les nostres expertes:

El projecte no podia ser més engrescador doncs cada una aporta allò que l’apassiona:

Sandra Bisbe i Lluís, Guia Acreditada del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter.

La Sandra aporta la seva mirada particular del paisatge. A través de l’observació entendreu com es va formar la plana al·luvial del Baix Empordà, el perquè dels arrossars, el procés del cultiu de l’arròs, la història d’aquest cultiu i la seva gent. Com que prové de familia tapera, un cop a taula, us parlarà també de les virtuts del tap de suro.

Iolanda Bustos, xef experta en cuina botànica i productes de l’Empordà.

La Iolanda aporta la seva sensibilitat culinària on les flors i la natura hi tenen un paper molt important. En aquesta ocasió, però, serà l’arròs de Pals el principal protagonista. La nostra xef ens obsequiarà amb un tastet variat de plats d’arròs, ens explicarà les diferents varietats que es cultiven a Pals i la cultura gastronòmica de l’arròs a l’Empordà.

Anna Pérez Cansell, copropietària, sommelier i elaboradora vinícola del Mas Geli.

I com no podia ser d’altra manera, l’Anna i el seu germà Lluís, faran d’amfitrions al Celler Mas Geli explicant-nos el seu projecte vitivinícola i maridant amb encert cada un dels plats amb vins propis creats mitjançant l’agricultura ecològica.

Detalls de l’activitat:

L’activitat que es durà a terme cada dimarts de l’1 juny al 12 d’octubre a les 7 de la tarda a Mas Geli.  L’activitat té una durada aproximada d’unes tres hores. Sempre seguint la seva línia d’activitats a l’aire lliure, gaudint de la natura, sense presses i amb grups reduïts, És una experiència adaptada a tots els públics, des dels més petits als més canins (aquests últims lligats), adaptant la beguda i el preu a cadascun d’ells.

Com comprar el pack regal:

Per requisits del sistema de reserves, cal que:

  1. Marqueu qualsevol dia del calendari per començar el procès de reserva. Aquest dia no serà vinculant, i desseguida ens posarem en contacte amb vosaltres per a que ens digueu si voleu fer la reserva en un dia concret o preferiu deixar-ho obert per a que siguin els convidats qui elegeixin el dia.
  2. Elegiu quantes persones entren en el pack regal.
  3. Feu el pagament seguint les instruccions.
  4. Rebreu un email de confirmació del pagament.
  5. Dins les 24h següents ens posarem en contacte amb vosaltres per que ens doneu els noms de les persones a qui va dirigit el pack regal, i si voleu tancar data o deixar-ho a elecció dels convidats.
  6. Un cop rebuts tots els detalls del pack regal, us farem arribar el val regal.

Galeria de vídeos

Podeu enviar la vostra consulta a través del formulari següent.

From $ 65
per Connexió
From $ 50
per nen
From $ 28
per infant
From $ 0
per Grup

Dades del viatge

CONTACTE
Translate »