Ruta matinera homenatge Carmen Amaya

Preu per persona: 20€

Ruta matinera Carmen Amaya d’uns 3,5 km on es fa un recorregut per diferents punts del municipi connectant tres dels llocs més emblemàtics en la història de Carmen Amaya a Begur: Mas d’en Pinc (Casa seva), Plaça Forgas (on va fer el seu últim ball) i el Cementiri (on fou enterrada al 1963).

La ruta comença i acaba al mas d’en Pinc on s’oferirà un petit pica pica al final de la ruta, tot ben acompanyat d’un bon porró de vi.i alguna altra sorpresa.

Vine a homenatjar la bailaora i coneix la seva història!

*******************************************

Carmen Amaya va viure a Begur l’última etapa de la seva vida i fins a la seva mort, el 19 de novembre de 1963. La visita és un recull d’un munt de records, històries i anècdotes explicades per la meva pròpia família de l’Hotel Llafranc, els quals varen ser íntims amics, i els records de la gent de Begur. Durant la ruta entrarem a la que fou la casa de Carmen Amaya a Begur, el conegut Mas d’en Pinc i coneixerem tots els detalls de la seva estada a Begur i a la Costa Brava els darrers anys de la seva vida. Una etapa no molt coneguda per a la majoria, però que fou de vital importància en la vida de La Capitana.

El seu pas per Begur no va passar gens desapercebut. Persona generosa i valenta, ja molt malalta y sense força, va oferir un últim ball per recaptar diners per la il·luminació del castell de Begur, que segons ella “estaba muy oscuro”. Va ballar davant de grans personalitats i amics, els quals sabien que aquell seria l’últim ball de la Capitana.

La visita acaba amb un petit refrigeri per poder fer un xic de tertúlia i gaudir del que fou la casa de la millor bailaora de la història del flamenc.

Video Gallery

PREU: Preu: 20€ persona (IVA inclòs) Menors de 12 anys gratuït. DIES: 20 novembre HORARIS: 09:30h -12:00h IDIOMES: Català, Castellà, Anglès i Francès OBSERVACIONS: El recorregut passa per diverses zones amb esglaons. No és apte per a cadires de rodes.

 

PREU:

Preu: 20€ persona (IVA inclòs)

 

ACCESSIBILITAT

El recorregut passa per diverses zones amb esglaons. No és apte per a cadires de rodes.

You can send your enquiry via the form below.

Ruta matinera homenatge Carmen Amaya
CONTACTE
Translate »