Ruta matinera homenatge Carmen Amaya

Ruta matinera Carmen Amaya d’uns 3,5 km on es fa un recorregut per diferents punts del municipi connectant tres dels llocs més emblemàtics en la història de Carmen Amaya a Begur: Mas d’en Pinc (Casa seva), Plaça Forgas (on va fer el seu últim ball) i el Cementiri (on fou enterrada al 1963).

La ruta comença i acaba al mas d’en Pinc on s’oferirà un petit pica pica al final de la ruta, tot ben acompanyat d’un bon porró de vi.i alguna altra sorpresa.

Vine a homenatjar la bailaora i coneix la seva història!

*******************************************

Carmen Amaya va viure a Begur l’última etapa de la seva vida i fins a la seva mort, el 19 de novembre de 1963. La visita és un recull d’un munt de records, històries i anècdotes explicades per la meva pròpia família de l’Hotel Llafranc, els quals varen ser íntims amics, i els records de la gent de Begur. Durant la ruta entrarem a la que fou la casa de Carmen Amaya a Begur, el conegut Mas d’en Pinc i coneixerem tots els detalls de la seva estada a Begur i a la Costa Brava els darrers anys de la seva vida. Una etapa no molt coneguda per a la majoria, però que fou de vital importància en la vida de La Capitana.

El seu pas per Begur no va passar gens desapercebut. Persona generosa i valenta, ja molt malalta y sense força, va oferir un últim ball per recaptar diners per la il·luminació del castell de Begur, que segons ella “estaba muy oscuro”. Va ballar davant de grans personalitats i amics, els quals sabien que aquell seria l’últim ball de la Capitana.

La visita acaba amb un petit refrigeri per poder fer un xic de tertúlia i gaudir del que fou la casa de la millor bailaora de la història del flamenc.

Galeria de vídeos

Podeu enviar la vostra consulta a través del formulari següent.

From $ 18
per Connexió
From $ 0
per nen
CONTACTE
Translate »