Carmen Amaya i Begur (Vv. en Català)

Apunta’t a la visita guiada virtual (Vv) i coneix Begur, el poble que va enamorar a Carmen Amaya i a on va decidir viure els darrers anys de la seva vida.
Visitarem casa seva per dins, seguirem tot el recorregut que es va fer el dia del seu enterrament, entrarem al cementiri on fou enterrada i ens arribarem al que fou el pati on va fer l’últim ball de la seva vida.

Si t’interessa la trajectòria de la bailaora, no et pots perdre aquesta visita.

Es podran seguir des del sofà de casa gaudint d’una gran qualitat d’imatges, d’unes perspectives a vista d’ocell i d’uns continguts coneguts per pocs.

Sandra Bisbe ha seguit una profunda investigació del pas de la Capitana per la Costa Brava. La seva recerca és moguda per un lligam emocional “Carmen Amaya mantenia una estreta relació amb la meva família de Llafranc, entre ells Manel Bisbe batejat per la mateixa bailaora com el “Gitano de la Costa Brava”. Ells m’han transmès aquest respecte i adoració cap a la figura de Carmen. Abans que una gran artista, era una gran persona.” El projecte ideat per Sandra Bisbe, guia habilitat de turisme, nascuda a la Costa Brava, sorgeix quan es posa en contacte amb el fotògraf Abel Sola. Entre els dos han creat una fusió que volen portar a un altre nivell, on veureu la barreja entre la màgia que li posa Sandra i el toc artístic d’Abel.

Galeria de vídeos
Podeu afegir a la vostra visita el Pack Regal.

Coneixes a algú que li apassioni Carmen Amaya? Algú que se li il.lumini la cara només recordar-la? Vols fer-li un regal complet? Regala-li la visita guiada virtual amb el pack regal. Un regal molt especial que conservarà tota la seva vida  com un tresor.

Inclou el teu pack regal al comprar la teva visita a la secció d’Extres.

Pack regal que inclou:
  • 4 postals inèdites fetes pel fotògraf Abel Sola amb descripcions de Sandra Bisbe.
  • Record de la platja de Sa Riera
  • Despeses d’enviament dins la península ibérica. Per altres enviaments, consultar preu.

Podeu enviar la vostra consulta a través del formulari següent.

From $ 20
per Connexió

Dades del viatge

  • 18
CONTACTE
Translate »