Experiències Gastronòmiques

“L’ARRÒS DE PALS, UNA PASSIÓ”

A on: Llofriu i Pals

Es tracta d’una experiència gastrocultural per conèixer l’arròs de Pals en totes les seves vessants. Per dur a terme aquest projecte ens hem unit 3 empordanesos, amants de la nostra terra i del que ella ens brinda, que cuidem el detall i per sobre de tot, la gent que ens visita. Som l’arrossaire Albert Grassot de l’arròs Estany de Pals, el xef Isaac Sabrià del Restaurant La Sala Gran de Llofriu i la guia local Sandra Bisbe de SB Sandra Bisbe. Volem que tingueu una experiència gastrocultural única i singular, la nostra.

Volem que coneguis el nostre món fons i per això et proposem començar al poble de Pals on passejarem per un recinte medieval encantador, aturant-nos davant muralles, torres, portals i església, per acabar gaudint d’una vista panoràmica de la plana del Baix Ter amb els arrossars i el Montgrí al fons; Llavors anirem a trepitjar el territori on creix aquest cereal tan preuat; coneixerem els detalls de la seva història, de la seva gent; descobrirem les varietats utilitzades i les seves qualitats; aprendrem els diferents tipus de cultiu i del seu procés. El desplaçament als camps d’arròs pot ser en bus i pels amants del senderisme, a peu. Finalment ens desplaçarem en bus al Restaurant La Sala Gran, on el nostre Xef ens brindarà un deliciós menú de l’arròs Estany de Pals. A la taula del restaurant trobaran un petit obsequi d’una bosseta d’arròs de Pals.

Veure PDF: Arròs de Pals una passió

Lloc
Llofriu i Pals
Durada
3 hores d’activitat + desplaçaments (en cas de fer la ruta a peu, serien 4 hores) + la durada del dinar al Restaurant La Sala Gran de Llofriu.
Calendari
Dilluns, dimecres, dijous i divendres durant tot l’any
Tipus de recorregut
Urbà
Punts d'Interès
Recinte medieval de Pals amb visita a la Torre de les Hores, arrossars de Pals, antic estany de Pals, Restaurant Sala Gran de Llofriu.
Observacions
L’entrada a la Torre de les Hores és d’1€ per persona a afegir al cost del paquet.
Interessos de la ruta:
Pals, Arròs de Pals, Arròs Estany de Pals, Arrossars, Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, Empordà, Costa Brava, Sandra Bisbe, Isaac Sabrià, Xef, Albert Grassot, Guia Oficial, Guia Local Cultural, Guia Acreditat pel PNMMBT.
Si vols més dades o tens dubtes, escriu-me:
Galeria :
“L’ARRÒS DE PALS, UNA PASSIÓ”
CONTACTE
Translate »