Rutes Culturals

EL GLAMOUR DELS ANYS 60 A LLAFRANC

A on: Llafranc (Palafrugell)

Llafranc, a l’igual que tota la Costa Brava es va saber adaptar a l’arribada dels turistes a la recerca del “Typical Spanish”: sangria, flamenc i toros.

L’Hotel Llafranc, amb el seu petit museu de fotografies, va ser un establiment de visita obligada per a molts actors i actrius nord-americanes com Liz Taylor, Kirk Douglas, Rod Hudson, Ava Gardner … i gent del món de flamenc com Carmen Amaya, la Chunga, Lola Flores … que gaudien de l’hospitalitat de la família Bisbe, de les platges, del sol i de les festes nocturnes organitzades per Gitano i Tomàs Cervera.

 

El Gitano de la Costa Brava era cosí germà del meu pare i gràcies a les xerrades amb la familia he anat recollint anècdotes, fotografies i altres documents personals que han estat cabdals per confeccionar la ruta. La ruta és un petit homenatge al Gitano i a Tomàs Cervera per les nits de rauxa i bogeria que es van viure principalment a l’Hotel Llafranc i al Chez Tomàs.

Sandra Bisbe
Lloc
Llafranc (Palafrugell)
Durada
1h i 15 minuts
Calendari
Tot l'any
Tipus de recorregut
Passeig de mar
Punts d'Interès
Chez Tomás, passeig de mar i Hotel Llafranc.
Observacions
apte per a cadira de rodes.
Interessos de la ruta:
Palafrugell, Llafranc, Glamur, anys 60-70, Chez Tomás, Gitano de la Costa Brava, Hotel Llafranc, Empordà, Costa Brava, Guia Oficial, Guia Local Cultural, Sandra Bisbe, visites guiades.
Si vols més dades o tens dubtes, escriu-me:
Galeria :
EL GLAMOUR DELS ANYS 60 A LLAFRANC
CONTACTE
Translate »