La XVII Mostra de Pessebres i Diorames de Mont-ras
La XVII Mostra de Pessebres i Diorames de Mont-ras

Súper súper recomanable, de debò! Tan de bo hi hagués anat abans!

Aprofiteu per anar-hi aquestes festes perquè val molt la pena. A més, cada any és diferent, pertant, és d’aquelles activitats per repetir cada any.

Han disposat unes alces pels petits de la casa per a que hi arribin fàcilment i no es perdin cap detall. I per a que estiguin ben distrets, poden jugar a trobar una serie de figuretes amagades dins dels pessebres.

I no us penseu que només és per a petits, sinó que els adults també ho gaudireu moltíssim. Hi ha 30 diorames fet per escoles de pessebrisme com la de Banyoles, la de Sant Joan Despí, la del Baix Empordà i altres treballs individuals de grandíssima qualitat. Em va agradar moltíssim el diorama 3 on no es veu la imatge típica de Josep, Maria i el nen Jesús. Els tres estan adormits sumits en una abraçada tendra i amorosa. Brutal! També el diorama 17 de l’Associació de Pessebrisme de sant Joan Despí que juga, com molts altres, amb la perspectiva i es veu a la llunyania, casetes petitones amb figuretes que transiten pels carrers; el diorama 14 presidit per la llotja d’Ullastret fet pels Amics del Pessebre del Baix Empordà, o alguns fets per deixebles de l’escola d’Olot com el diorama 1.

Em vaig entretenir una estona mirant en deteniment l’exposició de postals de Nadal fetes pels alumnes de l’Escola de Torres i Jonama de Mont-ras. Què boniques! Quanta imaginació! us en adjunto algunes de les que em van agradar més.

Teniu ganes de veure-ho? doncs ja tardeu!! A més, ho trobareu molt fàcilment perquè està situat a l’entrada del casc antic, en el Local Polivalent. Hi ha habilitada una zona d’aparcament just al costat. La visita és gratuïta, però us animo a deixar una bona propina que aquestes coses sempre porten molta feina i la veritat és que tenir-ho tan a prop de casa i poder-ne gaudir és un luxe, diria que és un molt bon regal de Nadal. Adjunto l’horari per a poder-ho visitar.

Ah i per cert! a l’escola de pessebrisme de Mont-ras cada any fan cursets de pessebres i diorames. Si voleu més informació, la podeu trobar al seu facebook: Amics del Pessebre del Baix Empordà.

Molt bones festes a tothom!!!

Sandra Bisbe i Lluís

Deixa el teu comentari

Name
E-mail
El teu comentari

Estigues al dia de les novetats. Inscriu-te a la meva newsletter
CONTACTE
Translate »