Begur


Warning: Use of undefined constant EUR - assumed 'EUR' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/27/d467263358/htdocs/hosting_clients/sandrabisbe/sandrabisbe.cat/wp-content/themes/trek/single-tour.php on line 48

Visita guiada a Begur

Passejada pels carrers de Begur per donar a conèixer els impactes que han sacsejat la vila al llarg de la història: la disposició del poble, les torres fortificades i el castell en época medieval, l’arribada dels indianos i la construcció de les seves cases, la indústria surera, l’arribada del turisme i el rodatge de les primeres películes amb Liz Taylor, vida i mort de la bailaora de flamenc Carmen Amaya… i molt més. Una visita molt amena.

Durada: 1 hora i mitja. Dues hores si es vol pujar al castell d’on es gaudeixen d’una vista espectacular a les Illes Medes i al mar.

Punt de trobada i recollida: trobada a la parada de bus de la Plaça Forgas. Recollida a l’Aparcament Sot d’en Ferrer. Begur.

 


« | »
Warning: Use of undefined constant trek - assumed 'trek' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/27/d467263358/htdocs/hosting_clients/sandrabisbe/sandrabisbe.cat/wp-content/themes/trek/comments.php on line 16

Deixa un comentari