SOM CULTURA!


Juntament amb el PATRONAT DE TURISME GIRONA COSTA BRAVA, del qual en formo part, durant el mes de novembre celebrem el SOM CULTURA: propostes culturals diferents i úniques que tenen lloc només el mes de novembre a preus molt especials.

SOM CULTURA 2018

“El glamur dels anys 60 a Begur i Llafranc”

Turisme de Begur, Turisme de Palafrugell i Sandra Bisbe Creacions ens hem unit per oferir-vos un paquet molt especial per reviure els anys 60 a Begur i Llafranc durant el matí del 4 de novembre de 10h a 14h.

Durant 4 hores recorrerem racons de pel.lícula i coneixerem històries fabuloses de grans personatges que van donar vida a la costa brava: Liz Taylor, Rod Hudson, Serrat, Carmen Amaya, Salvador Dalí, el Gitano de la Costa Brava, Tomàs Cervera, Cuixart, Kirk Douglas, Alfredo Landa, Arturo Fernandez, Lola Flores i molts d’altres!

Acabarem a l’Hotel Llafranc, seu de moltes d’aquelles grans festes, amb un vermut i al ritme rumbero del Grup El Ternura.

Reserves: Oficina de Turisme de Begur.

 

SOM CULTURA 2017

“El moviment obrer musicat per Cesk Freixas”

fou una ruta creada per Sandra Bisbe CREACIONS per donar a conèixer el moviment obrer palafrugellenc a principis de segle XX. La ruta consistia en un recorregut pels carrers de Palafrugell acabant a la Biblioteca del Centre Fraternal on es gaudia d’un íntim concert de Cesk Freixas amb cançons de protesta escrites i cantades pel mateix cantautor.

SOLD OUT!


« | »