“L’últim adéu de Carmen Amaya”


Warning: Use of undefined constant EUR - assumed 'EUR' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/27/d467263358/htdocs/hosting_clients/sandrabisbe/sandrabisbe.cat/wp-content/themes/trek/single-tour.php on line 48

VISITA HOMENATGE A CARMEN AMAYA

Carmen Amaya va viure a Begur des de 1961 fins a la seva mort, el 19 de novembre de 1963. Sempre he sentit dir a la gent gran de Begur que Carmen Amaya es mereixia un homenatge com cal per tot el que va fer pel poble amb el poc temps que hi va viure. Per altra banda, la meva familia de l’Hotel Llafranc varen ser íntims amics amb Carmen Amaya (on hi va viure aproximadament 2 anys) i també em varen passar el mateix sentiment. Fou per això, aprofitant que el 2013 era l’any Carmen Amaya (Centenari del seu naixement i cinquantenari de la seva mort), vaig decidir posar-me mans a la feina entrevistant a qui la va conèixer i recollint un munt de records i anècdotes.

Persona generosa i valenta, ja molt malalta y sense força, va oferir un últim ball per recaptar diners per la iluminació del castell de Begur, que segons ella “estaba muy oscuro”.  Va ballar davant de grans personalitats i amics, els quals sabían que aquell sería l’últim ball de la Capitana.

Descripció de la visita guiada:

Durant la visita es fa un recorregut guiat per la seva casa, es visita l’exposició i l’audiovisual, i s’acaba amb una petita degustació d’un dels plats preferits de la bailaora acompanyat d’un bon porró de vi. Aquest és el meu petit homenatge a la bailaora.

Lloc de la visita: Mas d’en Pinc. Passeig Carmen Amaya, 12. Begur.

Duració: 1h i mitja.

Preu: 12€

 

Reserva prèvia!

Presentació de la visita guiada a TV3


« | »
Warning: Use of undefined constant trek - assumed 'trek' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/27/d467263358/htdocs/hosting_clients/sandrabisbe/sandrabisbe.cat/wp-content/themes/trek/comments.php on line 16

Deixa un comentari