I Jornades de Natura i Salut: El Bosc Madur


Warning: Use of undefined constant EUR - assumed 'EUR' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/27/d467263358/htdocs/hosting_clients/sandrabisbe/sandrabisbe.cat/wp-content/themes/trek/single-tour.php on line 48

BiS Ambiental i SB Creacions som dues empreses begurenques sensibilitzades amb el territori i en la seva conservació. La primera gestionada per un biòleg, Cesc Soley; i la segona gestionada per mi mateixa, Sandra Bisbe.

Els dos tenim gran interés en ajudar a preservar la natura que ens queda i a difondre el bé que suposa per a tots nosaltres està envoltats de natura. Ambdòs treballem al Mas d’en Pinc, un petit viver d’empreses situat en una masia fortificada del segle XVII espectacular, envoltats de natura. I ambdòs vam entrar amb el compromís i la voluntat de crear projectes conjunts lligats amb la natura i el mediambient, i crear contingut i activitats que donin a conèixer el nostre patrimoni natural.

A tocar del Mas d’en Pinc tenim un alzinar vell que creiem que ben aviat es podrà incloure dins la categoria de Bosc Madur, doncs el simple fet de caminar-hi, la sensació de benestar augmenta progressivament. Les Jornades de Natura i Salut, han nascut amb l’ànim d’apropar la gent de nou a la natura, de gaudir-la i sempre sempre respectant-la.

Aquestes jornades es van celebrar el passat mes d’octubre 2017 i es te previst tornar-les a organitzar la primavera del 2018 amb nous continguts.


« | »
Warning: Use of undefined constant trek - assumed 'trek' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/27/d467263358/htdocs/hosting_clients/sandrabisbe/sandrabisbe.cat/wp-content/themes/trek/comments.php on line 16

Deixa un comentari