“LA GUERRA DE L’ARRÒS: UNA HISTÒRIA DE NOVEL.LA”


Warning: Use of undefined constant EUR - assumed 'EUR' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/27/d467263358/htdocs/hosting_clients/sandrabisbe/sandrabisbe.cat/wp-content/themes/trek/single-tour.php on line 48

Es tracta d’una ruta a peu pels cor de Torroella de Montgrí per conèixer una història que succeí a Torroella entre 1899 i 1909. La ruta està basada en el llibre que reb el mateix nom, escrita per Pere Bosch i Cuenca.

Tot i que el treball de l’autor és una obra d’investigació, podria ser ben bé una història de novel·la, perquè és plena d’intrigues, interessos i lluites aferrissades.

És la història de dos pobles enfrontats, Pals i Torroella de Montgrí.  La història de dos personatges oposats: Pere Coll i Rigau i Robert de Robert i Surís, els dos nascuts a Torre Ponsa, tot i que el primer era el fill del masover i el segon el fill de l’amo. I una problemàtica: el conreu de l’arròs.

La polèmica està servida!

PRÒXIMA RUTA: 3 DE NOVEMBRE DE 2018 A LES 12H.

RESERVES: MUSEU DE LA MEDITERRÀNIA


« | »
Warning: Use of undefined constant trek - assumed 'trek' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/27/d467263358/htdocs/hosting_clients/sandrabisbe/sandrabisbe.cat/wp-content/themes/trek/comments.php on line 16

Deixa un comentari