Descobrim Dalí


Warning: Use of undefined constant EUR - assumed 'EUR' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/27/d467263358/htdocs/hosting_clients/sandrabisbe/sandrabisbe.cat/wp-content/themes/trek/single-tour.php on line 48

Descobrim Dalí és una ruta que convida no només a visitar el espais Dalí (Museu de Figueres, Castell de Púbol i la seva casa a Port Lligat) sinó endinsar-nos en la ment de l’artista a través dels seus quadres i del paisatge empordanés.

LLOC: Figueres, Púbol, Port Lligat, Cadaqués i Cap de Creus

DURADA: Per fer els 5 espais indicats necessitariem 2 dies. Pertant s’adaptarà la visita al temps i als vostres interessos.

EL PERQUÈ DE TOT PLEGAT: Sóc empordanesa de socarrel, un xic tocada per la tramuntana com Salvador Dalí.  Potser perquè la mare també és artista, la Mercè Lluís, des de ben petita m’ha fascinat l’obra del geni. Paisatge, surrealisme i ciència s’entrellacen per donar lloc a una obra plena d’enigmes, pensaments, obsessions i pors. Seria un plaer acompanyar-vos en aquesta descoberta i fer-vos gaudir, com jo ho vaig fer en el seu moment, de cada petit detall.


« | »
Warning: Use of undefined constant trek - assumed 'trek' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/27/d467263358/htdocs/hosting_clients/sandrabisbe/sandrabisbe.cat/wp-content/themes/trek/comments.php on line 16

Deixa un comentari