Calella de Palafrugell


Visita guiada a Calella de Palafrugell

Visitarem la vila marinera de Calella de Palafrugell ple de racons i raconets de gran bellesa. Ens aturarem al Port Bo, punt de la Cantada d’Havaneres, visitarem Sa Perola – espai on tenyien les xarxes – i coneixerem la vida i anècdotes dels pescadors de Calella. Ens arribarem fins al Canadell, barri senyorial davant de mar per enllaçar amb el camí de ronda. Si el grup no vol caminar gaire, farem un primer tram que ens porta fins a la Torre medieval de Calella on ens esperarà el bus. Si pel contrari tenen ganes de caminar, seguiriem fins a Llafranc (20 minuts), on ens recolliria el bus.

Durada: 2 horetes només Calella. I de 2’5h a 3h si fem tot el camí de ronda fins a Llafranc.

Punt de trobada i recollida: Trobada davant Hotel Sant Roc de Calella de Palafrugell. Recollida davant Hotel la Torre (opció curta) o parada de bus de Llafranc (opció llarga). Palafrugell.


« | »

1 Comment

  1. The first of the beaches at Calella de Palafrugell is ‘Canadell’ where you have the Tragamar restaurant on the beach which is open during the summer season. Les Voltes is a beach where you have a small promenade set back from the beach with several restaurants and beach shop.

Deixa un comentari