La Pirateria a Begur (Primària)


Warning: Use of undefined constant EUR - assumed 'EUR' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/27/d467263358/htdocs/hosting_clients/sandrabisbe/sandrabisbe.cat/wp-content/themes/trek/single-tour.php on line 48

ACTIVITAT PER A ESCOLES DE PRIMÀRIA

Aquesta és una activitat per a escoles de Primària que es pot adaptar als 3 cicles sobre la pirateria a Begur.

La piratería a Begur té lloc principalment en els segles XV i XVI quan els atacs pirates i corsaris foren més virulents. El poble de Begur situat a redós de tramuntana i custodiat pel seu castell, s’ha fornit amb els segles de masos fortificats per fer front a la temible pirateria.

L’activitat és divideix en dues parts, pensant amb una sortida d’un dia, però que es podría fer només la primera part si l’escola ho veiés més convenient.

1º part (matí): Ruta pels carrers de Begur per donar a conèixer com la pirateria va afectar a la vila de Begur i descobrir les traces que encara avui en dia ens queden: torres, espitlleres, matacans, masos fortificats, castell…

2ª part (tarda): visita al mas d’en Pinc per a conèixer un mas fortificat per dins, la distribució de les seves estances i les seves funcions.

La parada per dinar es farà al mateix Mas d’en Pinc, el qual disposa d’una amplia zona de gespa, una gran esplanada i un bosc madur d’alzines. En cas de pluja, podrien dinar dins l’edifici, el qual disposa també de serveis i màquines expenedores amb aigües, refrescs i cafés.

Material entregat a l’escola: mapa de Begur amb la situació de les torres, distribució d’una torre, distribució de les estances del mas. Aquest material serà entregat abans de realitzar l’activitat per utilitzar a conveniència dels mestres, durant o després de l’activitat.

+ info
Activitat per a escoles de Primària sobre la pirateria de Begur


« | »
Warning: Use of undefined constant trek - assumed 'trek' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/27/d467263358/htdocs/hosting_clients/sandrabisbe/sandrabisbe.cat/wp-content/themes/trek/comments.php on line 16

Deixa un comentari