Tamariu i la Bassa del Burro

Tamariu em té el cor robat, un racó de món en que el temps allà sembla deturar-se, ralentitzar-se, tot va més a poc a poc.

M’encanta fer el camí de ronda que porta fins el Far de Sant Sebastià, sempre i descobreixo detalls que fan més bonic i més especial aquest lloc. Si esteu interessats en fer-lo compteu amb dues horetes l’anada. Si teniu ganes de caminar podeu fer anada i tornada. La tornada pot ser per l’interior. Si no, una altra possibilitat anar-hi amb dos cotxes i deixar-ne un en una punta i l’altra en l’altre. Els mesos d’estiu hi ha el bus turístic amb el qual us podrieu estalviar tota aquesta moguda.

Caminareu per penyasegats, pinedes fantàstiques, rieres, cales i platges. Paisatges variats i molt bonics que valen molt la pena.

Així doncs, si teniu un momentet no dubteu en fer-hi una escapada i deixar-vos endur pels sentits. Si porteu mainada aneu en compte hi ha trams que no els poden fer sols.

Platja dels Liris, Tamariu - Sandra Bisbe

Platja dels Liris, Tamariu – Sandra Bisbe

Tram Tamariu / Sant Sebastià - Sandra Bisbe

Tram Tamariu / Sant Sebastià – Sandra Bisbe

La Bassa del Burro - Tamariu - Sandra Bisbe

La Bassa del Burro – Tamariu – Sandra Bisbe

IMG_8130

IMG_2468

Un dels indrets màgics d’aquest recorregut és la Bassa del Burro, sens dubte. Avui, després de la visita del matí on he acompanyat un grupet a conèixer el Llafranc dels anys 60 i 70, aprofitant que feia un dia preciós, m’he escapat. El meu cap i el meu cor s’havien on em dirigia, on m’escapava… era el meu moment!

Un cop allà, com que el sol ja minvava i s’amagava darrera el cap, he tancat els ulls i m’he deixat endur per la remor de les onades picant contra les roques. Llavors he obert els ulls i m’he omplert d’aquell mar fins que he quedat satisfeta. A partir d’aquell moment ja estava preparada, preparada pels detalls, i n’he trobat de molt curiosos.

En aquell espai afloren conjunts de roques espectaculars de diferents colors i formes. Els lampròfirs d’espessarita, la roca negre, és la que destaca més rodejada de les granodiorites grises o roses que dominen l’espai. En les imatges en veureu algunes que he batejat jo mateixa.

IMG_3519[1]

Pilota farcida – Tamariu – Sandra Bisbe


«
Warning: Use of undefined constant trek - assumed 'trek' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/27/d467263358/htdocs/hosting_clients/sandrabisbe/sandrabisbe.cat/wp-content/themes/trek/comments.php on line 16