SOM CULTURA 2018: EL GLAMUR DELS ANYS 60 A BEGUR I A LLAFRANC

SOM CULTURA 2018

VISITA GUIADA ÚNICA: EL GLAMUR DELS ANYS 60 A BEGUR I A LLAFRANC

El 4 de novembre, cel.lebrant el SOM CULTURA 2018, s’organitza una VISITA GUIADA ÚNICA a Begur i a Llafranc. La temàtica: el glamur dels anys 60 a Begur i a Llafranc. Reviurem escenes de pel.lícula que es van rodar, sabrem dels actrius i actors nord-americans i espanyols que van donar vida a l’Espanya grisa del franquisme, de la gauche divine, de cantautors de la Nova Cançó, de Carmen Amaya i del Gitano de la Costa Brava, del boom del turisme… una ruta espectacular que retrata el primer esclat de llum, de gresca i bogeria de la Costa Brava dels anys 60.

És una ruta de 10h a 14h i que inclou: visita guiada a Begur i a Llafranc de la mà de la Sandra Bisbe (Guia Oficial Local creadora de la ruta), entrada a l’Hotel Llafranch per gaudir del seu museu de fotografies i d’un vermut gentilesa de l’hotel i d’un espectacle de música rumbera amb el Grup El Ternura.

Es necessita vehicle propi per a desplaçar-se de Begur a Llafranc.

Reserves a l’Oficina de Turisme de Begur. Places limitades. Cost de la visita: 20,00€ per persona. Nens fins a 10 anys gratuït!

Punt de trobada d’inici de la ruta a Begur: Oficina de Turisme de Begur

Punt de trobada a Llafranc: inici del passeig davant la Farmàcia Mendieta

Ruta organitzada per Turisme Begur, Turisme Palafrugell i SB Creacions en el marc de SOM CULTURA 2018 PATRONAT DE TURISME GIRONA COSTA BRAVA.


«
Warning: Use of undefined constant trek - assumed 'trek' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/27/d467263358/htdocs/hosting_clients/sandrabisbe/sandrabisbe.cat/wp-content/themes/trek/comments.php on line 16