LA SOCIETAT TE UN DEUTE SOCIAL VERS LES DONES

Avui “Dia Internacional de les Dones” és dia de reflexió.

No existiria aquest dia si les dones no haguéssin patit discriminació, no hi haurien tants independentistes si Catalunya no hagués patit discriminació, no hi hauria gent manifestant-se pels carrers si no hi haguéssin injustícies. Per tan, és un fet! No es tracta de quatre feministes histèriques que volen donar la nota, sinó que es tracta de la crua i trista realitat.

Així doncs, hem de començar a fer les coses bé. Som una societat madura, ja hem ensopegat tres i quatres vegades amb la mateixa pedra. No cal ensopegar-hi una cinquena. Sabem el què s’ha de fer. Només cal que ho apliquem en el nostre dia a dia. TOTS!

Tenim un deute social vers les dones, ningú ho pot negar.

Si hi penseu bé només és una qüestió de respecte, només és això, una qüestió de respecte. “RESPECTE”, una paraula tan senzilla de complir per uns, i tan complicada per uns altres. No és complicada, no és gens complicada senyors i senyores, simplement es tracta de no sentir-se SUPERIORS. Cap persona és superior a una altra. És igual si tenim més estudis, si tenim un càrrec més alt, o tenim un color de pell diferent, o guanyem més diners, o en quina religió creiem, o si tenim més edat, o si som dones o homes, o en quin lloc de la cadena alimentaria estem… ningú és superior a ningú. I el dia que entenguem això, s’haurà acabat la discriminació.

Toca fer el canvi i és cosa de tots.


«
Warning: Use of undefined constant trek - assumed 'trek' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/27/d467263358/htdocs/hosting_clients/sandrabisbe/sandrabisbe.cat/wp-content/themes/trek/comments.php on line 16