Rutes i visites guiades

 

Rutes i visites guiades per l’Empordà ORIGINALS, ÚNIQUES, RIGOROSES i fetes amb molt de RESPECTE i CARINYO.

sb = Sandra Bisbe

Nascuda a l’Empordà, gaudeixo cada dia del que ens brinda aquesta bonica terra. Des d’aquell 96 que vaig esdevenir Guia Oficial de Turisme ha plogut molt, i els anys m’han ensenyat, que no hi ha res millor que ser amfitrió a la teva pròpia terra.

Les meves creacions

Una de les raons per les quals he creat aquestes rutes, i no unes altres, és perquè les arrels tiren. Diuen que cal saber d’on venim per saber qui som. Sempre he tingut una gran curiositat per conèixer la història de la meva gent i del meu poble.

Tots som fills d’una història familiar, la qual alhora forma part d’una de col.lectiva. Les meves rutes parlen d’històries col.lectives, però sempre partint d’una investigació familiar. Per mi aquesta connexió emocional, ha estat la condició sine qua non per el.laborar les rutes, i transmetre-les amb la mateixa emoció amb què les sento.

Les entrevistes personals per conèixer de viva veu testimonis de vida; la recerca documental en arxius; i el recolzament en la premsa i en les imatges d’època són el pal de paller de les meves rutes. Totes elles configuren part de la història social contemporània empordanesa.

Rutes culturals

Rutes a peuGuia Acreditat del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix TerGuia Oficial de Turisme de Catalunya

Visites per a escoles