Festival Homenatge a Carmen Amaya aquest 18 d’agost

Ai, Carmen, Carmen Amaya!

Com ja sabeu, tot el que te a veure amb cultura i història del nostre poble em mou moltíssim. A principis d’any, l’Associació de Comerç i Turisme de Begur (ACIT) em va proposar de dinamitzar els seus esdeveniments culturals, el qual em va semblar una proposta molt engrescadora, doncs era un món nou amb molt per aprendre.

Un dels projectes que hem encetat aquest any des de l’Associació, ha estat el Festival Homenatge a Carmen Amaya. Com ja sabeu, tinc molt de respecte i estima per aquest personatge, i ja fa temps que li faig el meu homenatge particular, petit, però molt sentit. Tot i així, com ja us he dit moltes vegades als que heu vingut a fer la visita “L’últim adéu de Carmen Amaya”, a molta gent que la va conèixer d’aprop, se li va quedar l’espina clavada pensant que va donar molt més del que va rebre, i que el poble de Begur havia quedat en deute amb la bailaora.

Així doncs, commemorant el 18 d’agost de 1963, data en la qual Carmen Amaya, ja molt malaltona i just 3 mesos abans de morir,  va fer el seu últim ball a Begur (per recaptar prous diners per iluminar el Castell de Begur, que segons ella “estaba muy oscuro”), aquest 18 d’agost hem convocat al Tablao de Carmen de Barcelona, fidels successors de la bailaora, per fer un espectacle que posarà la pell de gallina, no només als amants del flamenc, sinó també a tots aquells que recorden a l’artista. Una nit amb emocions a flor de pell!

És per mi un plaer poder dur a terme aquest acte de justicia, que si no fós per que cada uns dels membres de l’ACIT ha cregut fermament en el projecte, no s’hagués pogut dur a terme. Ens podem sentir molt cofois de l’associació que tenim i de tota la gent que la conforma.

Moltes gràcies ACIT!

Recordatori!!! la propera visita “L’últim adéu de Carmen Amaya” serà el 6 d’agost!! Esteu atents/es al facebook que hi hauran novetats al respecte 😉

 

 


«
Warning: Use of undefined constant trek - assumed 'trek' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/27/d467263358/htdocs/hosting_clients/sandrabisbe/sandrabisbe.cat/wp-content/themes/trek/comments.php on line 16