Canvi de rumb!

Estimats amics i amigues,

Avui en una de formació del SICTED he tingut el plaer de conèixer la Txell Costa la qual aposta pel “happy marketing”. Ha estat una ponència molt profitosa, moltíssim! Tan profitosa que en alguns moments acababa desconnectant del què m’explicava perquè el meu cap anava a mil per hora pensant en com aplicar tot el que ens deia. I de cop i volta, me’n adonava de que estava als núvols i volia tornar ràpidament al planeta terra perquè no em volia perdre cap detall. Ha estat molt emocionant!

No obstant, és impossible retenir tot aquell know-how que tan generosament et brinda. Si comptéssim quantes paraules diu per minut, us puc assegurar que seria un record mundial! quina velocitat, quina capacitat de transmetre! He quedat astorada! Simplement genial!

Com us deia, durant la ponència he estat volant una estona i m’he adonat que necessito fer un canvi de rumb. No us avanço gaire més, simplement us diré que la meva intenció és apostar al 100% pel meu valor afegit i espero aconseguir-ho.

Tindreu noticies meves!

Una abraçada,

Sandra

 


«